Experiența Noastră

Gold Partner Expertline

De peste 15 ani suntem parteneri autorizați Canon

Partener

Autorizat

Canon

Salut! Suntem Expert Line, parteneri autorizați Canon, și suntem aici pentru a-ți aduce cele mai avansate și fiabile soluții în materie de imprimante multifuncționale laser color și alb-negru A3 și A4. Descoperă alături de noi tehnologia de ultimă generație, servicii personalizate și beneficii exclusive pentru afacerea ta.

Un Parteneriat de Încredere cu Canon

La Expert Line, suntem mândri să fim parteneri autorizați Canon. Înseamnă că avem acces la cele mai noi modele de imprimante multifuncționale, dezvoltate cu tehnologii de vârf și calitate premium.

inchirieri rapide

Experiență și Cunoștințe Profesionale

Cu o vastă experiență în industrie și cunoștințe profesionale, echipa noastră de specialiști te va ghida spre alegerea potrivită pentru nevoile specifice ale companiei tale.

Consultanță Personalizată

Fiecare afacere este unică, așa că oferim consultanță personalizată pentru a găsi soluția optimă de imprimare pentru tine.

Imprimante Multifuncționale A3 și A4 – Eficiență Maximă

Cu gama noastră variată de imprimante multifuncționale A3 și A4, poți obține eficiență maximă în activitățile zilnice de imprimare, scanare și copiere.

Performanță Profesional

Imprimantele Canon disponibile la Expert Line îți vor oferi performanță profesională și calitate superioară în fiecare document imprimat.

Imprimare Color Vibrantă

Transformă-ți materialele de marketing cu imprimarea color vibrantă, care va atrage atenția clienților și partenerilor tăi de afaceri.

Soluții Personalizate pentru Business-ul Tău

Indiferent de dimensiunea și cerințele afacerii tale, avem soluții personalizate pentru a îndeplini toate nevoile de imprimare.

Economisește Timp și Bani

Cu imprimantele multifuncționale Canon de la Expert Line, vei economisi timp și bani, având totul la îndemână într-un singur dispozitiv.

Suport Tehnic Profesionist

Echipa noastră de suport tehnic profesionist va fi mereu gata să te ajute cu orice întrebare sau problemă legată de imprimantele Canon.

Gold Partner Expertline

Comercializăm și Închiriem  Echipamente

Canon

Instalare și service echipamente

  • Operațiunile de service sunt efectuate de către tehnicienii cu mulți ani de experiență și zeci de cursuri de specializare.
  • Livrarea și întreținerea echipamentelor ÎN PERIOADA DE GARANȚIE ȘI POSTGARANȚIE*
  • Livrarea și instalarea echipamentelor LA SEDIUL CLIENTULUI pentru echipamentele achiziționate  de la noi.
  • Contracte de service PE TOATĂ DURATA DE VIAȚĂ A ECHIPAMENTELOR

Soluții Personalizate:

Ne concentrăm pe nevoile individuale ale fiecărui client și vă oferim soluții personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele specifice de afaceri..

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poți obține atunci când alegi serviciile firmei Expert Line. Echipa noastră dedicată se angajează să îți ofere cea mai bună experiență în domeniul echipamentelor de imprimare și copiere.

Închiriere Flexibilă:

Serviciul de închiriere vă permite să alegeți perioade de închiriere flexibile, adaptate necesităților dvs. curente, eliminând necesitatea unui angajament pe termen lung.

Suport Tehnic Profesionist:

Echipa noastră de suport tehnic dedicată vă stă la dispoziție pentru a răspunde la întrebările dvs., pentru a oferi asistență în rezolvarea problemelor tehnice și pentru a vă ajuta să obțineți maximum din echipamentele noastre.

Echipamente de Ultimă Generație

La Expert Line, oferim plottere A0, A1 și A2 de calitate superioară. Aceste echipamente sunt de ultimă generație, asigurând performanțe excelente și printuri precise în culori vibrante.

Vânzare cu Consultanță:

Pentru cei interesați să cumpere echipamente, oferim consultanță specializată pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit pentru cerințele dvs., asigurându-ne că faceți o investiție eficientă.

Economii Financiare:

Închirierea echipamentelor poate aduce economii semnificative în comparație cu achiziționarea lor directă, deoarece evitați costurile inițiale ridicate și asigurarea unor echipamente costisitoare.

Actualizare Tehnologică:

Având acces la cele mai noi modele de echipamente prin închiriere, puteți profita de avansurile tehnologice fără a investi constant în achiziții noi.

Confort și Ușurință:

Serviciile noastre vă oferă confortul de a avea echipamentele necesare la îndemână, fără a vă face griji cu privire la mentenanță sau actualizări constante.

Flexibilitate în Utilizare:

Echipamentele multifuncționale vă oferă o varietate de funcții, cum ar fi scanarea, imprimarea și copierea, toate într-un singur dispozitiv, aducându-vă o mare flexibilitate în fluxul de lucru.

Transformă afacerea ta prin Culoare

Grija imprimării, copierii și scanării o preluăm noi

 

Expert Line înseamnă încredere, experiență și servicii de top

 

Nu ezitați să ne contactați.

Vă oferim consultanță gratuită pentru inchiriere imprimante copiatoare multifunctionale, pentru a fi siguri că achiziționați serviciul sau produsul care vi se potrivește cel mai bine.

Gold Partner Expertline

Adresa: Strada Ștefan Mihăileanu 53, S2 București

021-3202440