Experiența Noastră

Gold Partner Expertline

De peste 15 ani suntem parteneri autorizați Canon

Partener

Autorizat

Canon

Salut! Suntem Expert Line, parteneri autorizați Canon, și suntem aici pentru a-ți aduce cele mai avansate și fiabile soluții în materie de imprimante multifuncționale laser color și alb-negru A3 și A4. Descoperă alături de noi tehnologia de ultimă generație, servicii personalizate și beneficii exclusive pentru afacerea ta.

Multifuncționale de top:

Colaborăm doar cu branduri de încredere, cum ar fi Canon, pentru a vă oferi echipamente de calitate superioară. Fiind expertul în închirieri de multifuncționale, ne asigurăm că primiți tehnologia de ultimă generație, pentru a vă asigura productivitatea maximă.

inchirieri rapide

Varietate și flexibilitate:

Cu o gamă largă de multifuncționale, puteți alege echipamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Indiferent că aveți nevoie de imprimante color, alb-negru, cu scanare sau duplex, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate.

Livrare și instalare rapide:

Ne asigurăm că echipamentele ajung la dumneavoastră cât mai rapid posibil, iar instalarea este un proces simplu și rapid.

 Asistență tehnică:

Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru orice problemă sau întrebare legată de echipamente. Asigurăm asistență tehnică promptă și eficientă.

Costuri reduse:

Închirierea multifuncționalelor este o soluție economică în comparație cu achiziționarea de echipamente, eliminând costurile de întreținere și actualizare.

Închiriere multifuncțională cu scanare inclusă și duplex automat

Una dintre opțiunile noastre populare este închirierea multifuncționalelor cu funcție de scanare inclusă și duplex automat. Aceste echipamente vă permit să efectuați copiere, imprimare, scanare și fără efort. Cu funcția de duplex automat, puteți economisi hârtie și vă asigurați că documentele dumneavoastră arată profesionist.

Închirieri multifuncționale pentru birouri și evenimente

Dacă sunteți în căutarea unor multifuncționale pentru biroul dumneavoastră sau pentru un eveniment special, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune opțiuni. Indiferent că aveți nevoie de un echipament compact și wireless sau de unul cu imprimare rapidă, avem soluții pentru toate cerințele

Închirieri multifuncționale A3 color și A4 alb-negru

Pentru a satisface cerințele diversificate ale clienților noștri, oferim și opțiuni de închiriere pentru multifuncționale A3 color și A4 alb-negru. Aceste echipamente vă permit să realizați imprimări și copieri de calitate superioară, indiferent de mărimea documentelor.

Închiriere multifuncțională în București și în împrejurimi

Serviciile noastre de închiriere sunt disponibile în București și în împrejurimi. Indiferent de locația dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim soluții rapide și eficiente.

 

Alegeți închirierea multifuncționalelor de la Expert Line și beneficiați de cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii și pentru a primi o ofertă personalizată pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Gold Partner Expertline

Comercializăm și Închiriem  Echipamente

Canon

Instalare și service echipamente

  • Operațiunile de service sunt efectuate de către tehnicienii cu mulți ani de experiență și zeci de cursuri de specializare.
  • Livrarea și întreținerea echipamentelor ÎN PERIOADA DE GARANȚIE ȘI POSTGARANȚIE*
  • Livrarea și instalarea echipamentelor LA SEDIUL CLIENTULUI pentru echipamentele achiziționate  de la noi.
  • Contracte de service PE TOATĂ DURATA DE VIAȚĂ A ECHIPAMENTELOR

Transformă afacerea ta prin Culoare

Grija imprimării, copierii și scanării o preluăm noi  

Expert Line înseamnă încredere, experiență și servicii de top

 

Nu ezitați să ne contactați.

Vă oferim consultanță gratuită pentru inchiriere imprimante copiatoare multifunctionale, pentru a fi siguri că achiziționați serviciul sau produsul care vi se potrivește cel mai bine.

Gold Partner Expertline

Adresa: Strada Ștefan Mihăileanu 53, S2 București

021-3202440