Serviciile  Noastre

Gold Partner Expertline

Închiriere și vânzare de imprimante copiatoare multifuncționale și plottere

 

BENEFICII LA  ÎNCHIRIERE

Închiriere imprimantă Canon.

Dacă în prezent ești în căutarea unui copiator, închirierea de imprimantă multifuncțională ar putea fi modalitatea perfectă pentru a-ți reduce costurile, în timp ce beneficiezi de același serviciu excelent.

 

A avea flexibilitate atunci când faci o achiziție mare, cum ar fi un fotocopiator, nu este doar mai ușor pentru portofel, dar iți oferă și mai multă libertate în continuare, dacă dorești să schimbi echipamentul. 

 

Mai jos, vom sublinia principalele beneficii la închiriere  pe care le poți obține, și sperăm, să te ajutăm în luarea unei decizii corecte.

În pas cu tehnologia

Este una dintre cele mai eficiente căi prin care firma dumneavoastră poate rămâne mereu în pas cu dezvoltarea echipamentelor mutifunctionale.

Costuri

Economisirea resurselor financiare ale firmei pentru explorarea oportunităților de afaceri și pentru achizițiile care se apreciază în timp este mult mai importantă decât investirea în echipamente de birou care își va pierde valoarea în timp.

flexibilitate

În cazul creșterii numărului de printuri/copii echipamentul va putea fi înlocuit cu unul mai rapid. Când se schimbă nevoile afacerii tale, ne poți contacta și vom veni cu soluții adaptate la noile cerințe.

o singura factură

Se asigură toate serviciile, piesele și consumabilele incluse în preț. Vei primi o singură factură lunară detaliată cu numărul de copii efectuat de către fiecare echipament, indiferent de numărul de intervenții, piese sau consumabile folosite. Factura lunară intră la cheltuieli operaționale. Astfel ai mai puține probleme atât la administrare cât și în contabilitate. Practic ai inclus în contract externalizarea completă a probelemelor legate de aprovizionarea cu consumabile.

comoditate

Economisirea resurselor financiare ale firmei pentru explorarea oportunităților de afaceri și pentru achizițiile care se apreciază în timp este mult mai importantă decât investirea în echipamente de birou care își va pierde valoarea în timp.

Fără investiție inițială

Prețul unui echipament poate ajunge la câteva mii de euro. La acesta se mai adaugă prețul necesarului de toner, instalarea și altele. În cazul în care decizi să închiriezi nu ai aceste costuri de achiziție. La închiriere  de copiatoare, imprimante, multifuncționale sau plottere investiția inițială este zero.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Vă oferim consultanță gratuită, pentru a fi siguri că achiziționați serviciul sau produsul care vi se potrivește cel mai bine.

Alte aspecte

Ai echipamente adaptate la cerințele actuale de software, care oferă un control sporit asupra modului de exploatare.

Fiind echipamente instalate de profesioniști (cu zeci de cursuri de specializare și mulți ani de experiență) siguranța sistemelor la care acestea sunt conectate nu vor avea de suferit.

Prețul contractului de închiriere nu include hârtia.

Simplifică-ți Activitatea Zilnică cu O Imprimantă Multifuncțională Canon în Chirie

Dacă eficiența este cuvântul cheie pentru afacerea ta, închirierea unei imprimante multifuncționale Canon este alegerea perfectă. Gândește-te la toate acele sarcini repetitive pe care le ai în fiecare zi – printarea, copierea, scanarea – acum le poți realiza cu o singură echipă multifuncțională, reducând timpul și efortul depus.

Nu te poți decide?

ÎN DRUM SPRE ÎNCĂ UN  CLIENT MULȚUMIT

Suport  Tehnic Asigurat

La Expert Line, îți oferim mai mult decât doar o imprimantă multifuncțională Canon de calitate superioară. Beneficiezi și de suport tehnic garantat, astfel încât să poți fi liniștit în ceea ce privește buna funcționare a echipamentului.

Gold Partner Expertline

Adresa: Strada Ștefan Mihăileanu 53, S2 București
021-3202440