Serviciile  noastre

Închiriere și vânzare imprimante copiatoare multifuncționale plotere

BENEFICIILE ÎNCHIRIERII

Închiriere echipamente Canon.

Închiriem imprimante, scannere, multifuncționale, copiatoare și plottere Canon. În contextul schimbărilor rapide de azi noi recomandăm închirirea echipamentelor. Evaluăm continuu nevoile clienților pentru dimensionarea corectă a serviciilor și flotei de imprimante, astfel clienții noștri au în permanență echipamente adaptate nevoilor.

Îți facem viața mai ușoară prin serviciul de închiriere echipamente necesare pentru funcționarea afacerii tale. Scapi de costurile mari inițiale necesare achiziției, îți simplifici administrația și contabilitatea

În pas cu tehnologia

Este una dintre cele mai eficiente căi prin care firma dumneavoastră poate rămâne mereu în pas cu dezvoltarea echipamentelor mutifunctionale.

Costuri

Economisirea resurselor financiare ale firmei pentru explorarea oportunităților de afaceri și pentru achizițiile care se apreciază în timp este mult mai importantă decât investirea în echipamente de birou care își va pierde valoarea în timp.

flexibilitate

În cazul creșterii numărului de printuri/copii echipamentul va putea fi înlocuit cu unul mai rapid. Când se schimbă nevoile afacerii tale, ne poți contacta și vom veni cu soluții adaptate la noile cerințe.

o singura factură

Se asigură toate serviciile, piesele și consumabilele incluse în preț. Vei primi o singură factură lunară detaliată cu numărul de copii efectuat de către fiecare echipament, indiferent de numărul de intervenții, piese sau consumabile folosite. Factura lunară intră la cheltuieli operaționale. Astfel ai mai puține probleme atât la administrare cât și în contabilitate. Practic ai inclus în contract externalizarea completă a probelemelor legate de aprovizionarea cu consumabile.

comoditate

Economisirea resurselor financiare ale firmei pentru explorarea oportunităților de afaceri și pentru achizițiile care se apreciază în timp este mult mai importantă decât investirea în echipamente de birou care își va pierde valoarea în timp.

investiție inițială mică

Prețul unui echipament poate ajunge la câteva mii de euro. La acesta se mai adaugă prețul necesarului de toner, instalarea și altele. În cazul în care decizi să închiriezi nu ai aceste costuri de achiziție. La închiriere copiatoare, imprimante, multifuncționale sau plottere investiția inițială este foarte mică.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Vă oferim consultanță gratuită, pentru a fi siguri că achiziționați serviciul sau produsul care vi se potrivește cel mai bine.

Alte aspecte

Ai echipamente adaptate la cerințele actuale de software, care oferă un control sporit asupra modului de exploatare.

Fiind echipamente instalate de profesioniști (cu zeci de cursuri de specializare și mulți ani de experiență) siguranța sistemelor la care acestea sunt conectate nu vor avea de suferit.

Prețul contractului de închiriere nu include hârtia.

ÎN DRUM SPRE ÎNCĂ UN  CLIENT MULȚUMIT

Vânzari  imprimante multifuncționale

Comercializăm o gamă largă de imprimante copiatoare multifuncționale, plotere, scanere și faxuri Canon.

 

Expert Line este de 10 ani partener acreditat Canon. Experții noștrii au învățat de la cei mai buni. Expert Line înseamnă încredere, experiență și servicii de top. Nu ezitați să ne contactați. Vă oferim consultanță gratuită, pentru a fi siguri că achiziționați serviciul sau produsul care vi se potrivește cel mai bine.

Strada Ștefan Mihăileanu 53, S2

Cod Postal: 024022, Bucuresti

021.320.24.40/031.803.01.53